Jag tror jag har börjat se bättre ut på bilder nu, eller vet inte…skojar bara hehe.
Imorgon har jag teknikprov. Jag lyckades läsa några sidor tidigare idag innan jag somnade… så otroligt trött är jag. Nu sitter jag och ritar en galge och ska redovisa om den eftersom vi jobbar med design inom tekniken, så jag måste göra en “förbättring” av galgar som redan finns och sedan välja materialet som ska vara bra ur miljöaspekt; dessutom tänka på ekonomin också.

Klockan är nu 00.15 och jag är otroligt trött, dock är jag inte klar. Det går lite långsamt nu när jag är så trött och sååååååååååååå hungrig… Jag hoppas jag har lite ork att kunna läsa vidare i teknikboken för att ha mer koll inför provet. Önska mig lycka till?

x Aida 


Best friends. Jenny I hate u vi ses på tisdag pusssssss.

x Aida

(Source: )


Yes please. Har inte druckit kaffe på över en vecka.

x Aida

Aiya.

Jenny, din ting tong. Varför säger du att jag luktar illa hörrududu. Jag ska kasta en sko som ska träffa dig rakt i ansiktet, I promise you…one day…

Anyway, jag måste göra ett demografi (befolkningsgeografi)-hemprov. Like whut, men den är mer i uppsatsform.
Mina ögon kliar, jag är trött, sur och orkar verkligen inte göra det. Måste man, så måste man.
Ah well, ska hämta en kopp grönt te och sätta i gång. :))

x Aida 

Svar: Dina fötter luktar apa så jag antar att dina skor också gör det. Tur att jag redan är död och kommer överleva den äckliga stanken. Går inte att döda en död person. How ironic, att överleva när jag redan är död. lol.

x Jenny

Svar:  Jenny shut up. xoxo

x Aida

Theme Urban v3 by Max Davis